Αγροτεμάχιο κοντά στην θάλασσα σε ωραία τοποθεσία

 

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στα 5 λεπτά έξω από την Λεπτοκαρυά κοντά σε Ξενοδοχειακές μονάδες και μόλις στα 350 μέτρα από την θάλασσα πωλείται αγροτεμάχιο σε ωραία τοποθεσία.

Το αγροτεμάχιο είναι γωνιακό με πρόσοψη 22 μέτρων.

Το αγροτεμάχιο είναι περιφραγμένο. Μέσα στο αγροτεμάχιο υπάρχουν δέντρα που προσφέρουν σκιά και δροσιά κατά τις θερμές μέρες του καλοκαιριού, αλλά και προστασία από τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Σε απόσταση μόλις 350 μέτρων από την θάλασσα, είναι ιδανικό για τροχοβίλες και σκηνές.

Έχει πολύ εύκολη πρόσβαση προς την θάλασσα με το αυτοκίνητο ή με τα πόδια.

Αν κάποιος το επιθυμεί σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με το αυτοκίνητο, μπορεί να απολαύσει τις οργανωμένες παραλίες τις Λεπτοκαρυάς, της Σκοτίνας ή του Νέου Παντελεήμονα.

Απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να απολαμβάνουν τις υπέροχες παραλίες της Νότιας Πιερίας, χωρίς να θυσιάζουν την ηρεμία, την ησυχία και την ιδιωτικότητα τους, τόσο για αυτούς, όσο και για την οικογένεια τους.

Θέλω να μάθω περισσότερα

www.goldrealestate.gr , Gold Real Estate Group τηλέφωνο από σταθερό χωρίς χρέωση για όλη την Ελλάδα 8001007744 και σταθερό 2351077744 .Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 5000 ακίνητα με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/goldrealestate/, για να βλέπετε πρώτοι , όλα τα νέα μας ακίνητα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οικόπεδο στους Νέους Πόρους Πιερίας με υπέροχη θέα κοντά στην θάλασσα