Διαμέρισμα για ενοικίαση Κέντρο (Κατερίνη) - Γκαρσονιέρα προς ενοικίαση στο κέντρο. ΜΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ € 220 51 τ.μ.

 


Γκαρσονιέρα προς ενοικίαση σε κεντρικό σημείο της πόλης. Η γκαρσονιέρα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και είναι σε άριστη κατάσταση.


Διαθέτει καινούργια ανακλινόμενα κουφώματα αλουμινίου, θωρακισμένη πόρτα και πατώματα από ξύλο.

Έχει άνετα μπαλκόνια που προσφέρουν δροσιά κατά της ζεστές μέρες του καλοκαιριού, επιτρέποντας τους επισκέπτες να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό τους ή απλώς την καλή παρέα.


Η γκαρσονιέρα αποτελείται από ένα δωμάτιο, μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει αποθηκευτικό χώρο πάνω από το μπάνιο.


Τον εξοπλισμό της γκαρσονιέρας συμπληρώνουν 2 κλιματιστικά μάρκας Hitachi που προσφέρουν δροσιά στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και ζέστη κατά την διάρκεια του χειμώνα.





www.goldrealestate.gr , Gold Real Estate Group τηλέφωνο από σταθερό χωρίς χρέωση για όλη την Ελλάδα 8001007744 και σταθερό 2351077744 .Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 5000 ακίνητα με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/goldrealestate/, για να βλέπετε πρώτοι , όλα τα νέα μας ακίνητα.


Θέλω να μάθω περισσότερα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οικόπεδο στους Νέους Πόρους Πιερίας με υπέροχη θέα κοντά στην θάλασσα