Αγροτεμάχιο προς πώληση Φοινίκας - Αγροτεμάχιο προς πώληση κοντά στην θάλασσα

 


Αγροτεμάχιο προς πώληση Φοινίκας - Αγροτεμάχιο προς πώληση κοντά στην θάλασσα

105.000 τ.μ.Κωδ. 11161139 


Στο κοσμοπολιτικό και εξαιρετικής ομορφιάς νησί της Κρήτης μέσα σε ένα καταπράσινο ειδυλλιακό περιβάλλον πωλείται αγροτεμάχιο κοντά στην θάλασσά.

Το αγροτεμάχιο απέχει μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από κατοικημένη περιοχή και μόλις 300 μέτρα από μια από τις ποιο όμορφες παραλίες του νησιού.

Στο ενδιάμεσο του αγροτεμαχίου υπάρχει ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στην κοντινότερη παραθαλάσσια κατοικημένη περιοχή η οποία βρίσκεται μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από το αγροτεμάχιο.

Αυτό δίνει την ευκαιρία στον αγοραστή να χτίσει κτήρια εμπορικού ενδιαφέροντος κατά μήκος και των 2 πλευρών του δρόμου.

Η κλίση του αγροτεμαχίου επιτρέπει στον επισκέπτη να απολαύσει την υπέροχη θέα του Κρητικού πελάγους, από οποιοδήποτε σημείο του αγροκτήματος.

Έτσι θα μπορούσαν να χτιστούν κτήρια σε διάφορα επίπεδα, χωρίς τα κτήρια που βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα, να εμποδίζουν την θέα των κτηρίων που βρίσκονται σε υψηλότερο πεδίο.

Είναι μια ιδανική έκταση για την δημιουργία μεγάλης σύγχρονης τουριστικής μονάδας, για δημιουργία εμπορικών επιχειρήσεων κατά μήκος του δρόμου και για το κτίσιμο συγκροτήματος κατοικιών.

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και ένας από τους ποιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Χαρακτηρίζεται από τους φιλικούς της κατοίκους με την φημισμένη Κρητική φιλοξενία, την ανεπανάληπτη μαγευτική θέα που προσφέρει στον επισκέπτη, τόσο προς την θάλασσα, αλλά και προς της άγριας ομορφιάς βουνά που διαθέτει, αλλά και τα γραφικά χωριά της.

Το υπέροχο κλίμα της της δίνει την δυνατότητα να έχει μια εκτεταμένη τουριστική περίοδο σχεδόν όλους τους μήνες του χρόνου.

www.goldrealestate.gr , Gold Real Estate Group τηλέφωνο από σταθερό χωρίς χρέωση για όλη την Ελλάδα 8001007744 και σταθερό 2351077744 .Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 5000 ακίνητα με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/goldrealestate/, για να βλέπετε πρώτοι , όλα τα νέα μας ακίνητα.

Θέλω να μάθω περισσότερα


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οικόπεδο στους Νέους Πόρους Πιερίας με υπέροχη θέα κοντά στην θάλασσα